Tips voor een originele geboortekaart

Wanneer je een baby krijgt wil je dit goede nieuws natuurlijk met iedereen delen – vandaar dat geboortekaartjes uitgevonden zijn. Het nieuwe wondertje is het waard om extra tijd in een origineel geboortekaartje te steken. In dit artikel helpen wij met het vinden van originele ideeĆ«n voor een geboortekaartje. Meer weten? Lees dan snel verder.

Steeds vaker zien wij ouders een geboortekaartje versturen via het internet. Jammer, want echt persoonlijk is dat niet. Een geboortekaartje zou persoonlijk moeten zijn en daarom is het veel leuker om een geboortekaartje zelf te schrijven. Denk na over een toepasselijke tekst die bij jou en je partner past. Hoe origineler het geboortekaartje, hoe beter.

Geboortekaartje online sturen

Het is mogelijk om online een geboortekaartje te ontwerpen en rechtstreeks te versturen naar je vrienden en familie. Je kunt een leuke foto toevoegen van de baby en de hele familie om het extra persoonlijk te maken. Daarnaast kan een originele tekst met betekenis wonderen doen. Wel vinden wij het persoonlijk leuker wanneer je een tekst zelf schrijft in plaats van de computer. Wil jij dit ook, dan kun je er voor kiezen om het geboortekaartje thuis te laten sturen en vervolgens de geboortekaarten zelf te schrijven. Dit is een stuk persoonlijker.

Maak een foto van de baby

Er is niets persoonlijker dan een stukje tekst of een foto. Mensen vinden het leuk om een geboortekaartje te ontvangen waarbij ze direct een foto te zien krijgen van de baby en de familie. Daarom raden we jou aan om een leuke foto te schieten van het gezin en deze foto te gebruiken voor het geboortekaartje. Via het internet kun je eenvoudig zelf een geboortekaartje ontwerpen, waarbij het mogelijk is om een afbeelding toe te voegen. Een simpele foto is voldoende – je hoeft er geen fotograaf voor in te huren.

Inspiratie opdoen

Wanneer je zelf geen inspiratie hebt voor het ontwerpen van een geboortekaartje, dan raden we jou aan om op pinterest en andere websites te kijken. Hier vind je veel voorbeelden van leuke geboortekaartjes, die je kunt gebruiken. Wel raden we jou aan om een geboortekaartje nooit helemaal over te nemen. Uiteindelijk is elk kind uniek dus vinden wij dat ook het geboortekaartje uniek zou moeten zijn. Ben je op zoek naar een uniek geboortekaartje en wil je deze graag zelf ontwerpen? Neem dan eens een kijkje op zelf geboortekaart ontwerpen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*