Het perfecte Moederdagcadeau van een kind

Moederdag komt weer bijna om de hoek kijken, wat ook betekent dat de kleintjes weer aan het knutselen moeten voor het perfecte cadeau. Vaak worden deze cadeaus handgemaakt, hierbij geven we een paar tips voor het perfecte Moederdag cadeau. Zodat je de gelukkigste moeder kunt maken, het is nou immers een speciale dag voor haar.

Knutselen

Wanneer de kinderen nog klein zijn, is het natuurlijk het leukst om zelf iets te maken met de kids. Het geeft een persoonlijke touch af en je kan zien dat er moeite in is gestoken. Vaak wordt dit al op de basisschool gedaan, maar het is ook leuk om vanuit thuis iets te doen. Je kunt hierbij denken aan cadeaus zoals een fotolijstje (met foto van mama en kind), een handafdruk, een gedicht, een grote pot met allemaal lieve berichtjes van de kinderen en ga zo maar door.

Ontbijt

Bij een goed Moederdag cadeau hoort nátuurlijk ontbijt op bed. Maakt niet uit hoe oud de kinderen worden, een ontbijtje op bed is niet te missen. Wanneer de kinderen nog jong zijn is het leuk als zij koken. Vaak is het niet te eten, maar liefde gaat door de maag. Een leuke tekening van de kinderen erbij en het gedicht is af.

Papa’s cadeau

Ook al hoeft papa geen cadeau te geven, toch is dat vaak wel leuk als een teken van liefde. Het is vaak heel moeilijk om iets leuks te bedenken, maar de vrouw is vaak al blij met leuke tijdschriften of een leuke bos bloemen. Weet je nou echt niet wat je moet geven, kijk dan eens op de handige websites als vrouwentotaal of vrouwenstijl. Dit is een echte website voor en door vrouwen, vol met leuke dingetjes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*