Gusta keukenartikelen die leuk zijn met de kinderen

Voor veel ouders is het een wens om de kinderen zo vroeg mogelijk te betrekken in het bereidingsproces van koekjes, eten en hapjes. Het is goed voor de kinderen om te leren ‘hoe het werkt’ in de keuken en daarbij is het gewoon heel gezellig om met je zoon of dochter in de keuken te staan.

Gusta keukenaccessoires

Het assortiment van Gusta is bekend van de stijlvolle vormgeving, functionaliteit en het gebruik van mooie kleuren. De grote collectie voor in de keuken bestaat onder meer uit een servies, tafeldecoratie, keukengerei en pannen. Leuke artikelen uit de collectie waar je veel aan hebt met de kinderen zijn:

  • IJsmakerset, hiermee kunnen de kinderen zelf ijsjes maken.
  • Hamburgermakerset, voor het bereiden van je eigen hamburgers.
  • Pizzarettes, om zelf pizzaatjes te bakken in een kleine mini-oven.
  • Limonadetap, kunnen ze zelf een glas limonade tappen.
  • Blender, met name handig voor het klein maken van voedsel voor de hele kleinen.
  • Drinkbekers met deksel en rietjes, dat vinden de kinderen erg leuk om uit te drinken.
  • Voorraadpotten, erg handig om bakspulletjes in op te bergen.
  • Tafelorganiser, ideaal om kinderen de tafel mee te laten dekken.

Met deze artikelen kun je de kinderen zelf aan het werk zetten of zelfstandig eten en drinken laten maken. Op deze manier kun je ze op een speelse manier wegwijs maken in de keuken en enig inzicht geven van koken, bakken en voorbereiden. Kinderen worden op deze manier enthousiast gemaakt en zullen vaker gaan helpen.

Waar te koop?

De bovengenoemde keukenaccessoires en nog veel meer leuke en sfeervolle items kun je eenvoudig online kopen bij VanKaarstotServet, de grootste sfeerwinkel online. In deze shop koop je tuin-, tafel- en woondecoratie tegen lage prijzen. Het bestellen is eenvoudig, de levering snel en de persoonlijke service is uitstekend. Ook erg handig om te hebben als je de kinderen meer zelfstandig aan het werk laat zijn een paar pakjes leuke servetten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*