De leukste cadeaus voor baby’s

Cadeaus voor baby's

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor baby’s? Uiteraard kun je vele kanten op met een leuk babycadeau, maar we voorzien je graag van enkele voorbeelden voor een creatief en leuk cadeau voor baby’s. 

Voorleesboekjes

Een voorleesboekje is altijd leuk om te geven, zelfs voor baby’s. Veel ouders lezen van jongs af aan hun kinderen al voor. Vaak worden baby’s en kinderen er rustig van om naar de stem van de ouder te luisteren. Plus het is ook nog eens leuks voor de ouders om een grappig babyboekje te lezen. Zo sla je twee vliegen in één klap. 

Babyschoentjes

Baby’s maken nog niet echt gebruik van schoentjes, maar als ze wat ouder worden, is het een goed idee om babyschoenen te kopen, zodat de baby’s wat meer steun aan hun voetjes voelen en de wereld langzamerhand kunnen gaan verkennen. Kijken bijvoorbeeld eens naar babyschoenen van IK-KE. De baby- en kinderschoenen van dit leuke merk zijn razend populair en erg leuk om cadeau te geven.

Memoryboxen

Als je een memorybox aan de kersverse ouders geeft, zorg je ervoor dat je ze een tastbaar cadeau geeft om vele spullen van hun baby/peuter te bewaren, zoals het eerste tandje, eerste haarlokje, eerste foto’s en ga zo maar door. hoe leuk is het als je kind volwassen is dat je samen een kijkje in de memorybox kunt nemen!

Badspeeltjes

Als baby’s eenmaal iets groter zijn, gaan ze ook wat actiever aan de slag. Badspeeltjes zijn dan een leuke uitdaging om de motoriek van de kleine te ontwikkelen en te triggeren. Met badspeeltjes kun je wat dat betreft (onder begeleiding uiteraard) niet vroeg genoeg beginnen. 

Baby verzorgingsproducten

Iedereen kent het heerlijke luchtje wel waar een baby naar ruikt, vaak een combinatie van verzorgingsproducten en een heerlijk zacht babyhuidje. De verzorgingslijn van bijvoorbeeld Naif zorgt ervoor dat je baby heerlijk kan genieten van de meest zachte producten die op een natuurlijk manier gefabriceerd en samengesteld zijn. 

Houten speelgoed

Je kent wellicht het houten speelgoed nog wel die al generatie op generatie binnen de familie doorgegeven wordt en vrijwel nooit kapot gaat. Doordat houten speelgoed enorm duurzaam en van alle tijden is, is het altijd een goed idee om iets houten speelgoed te kopen, al is het maar voor later.